โšฝ De Bord op Schoot Quiz van zondag 13 september โšฝ

This is a timed quiz. You will be given 300 seconds to answer all questions. Are you ready?

300

Welke Belg maakte zondag zijn debuut bij Vitesse tijdens de wedstrijd tegen RKC?

Correct! Wrong!

Arno Vermeulen is de interviewer ter plaatse vandaag bij Sparta - Ajax, maar omdat Antony geen Engels spreekt moet zijn interview door iemand anders gedaan worden. Door wie?

Hoe heet de nieuwe trainer van Vitesse?

De laatste keer dat Ajax haar openingswedstrijd wist te winnen was in het seizoen 16/17. Wie was toen de tegenstander en wie maakte de openingsgoal?

Op basis van vandaag was het een bekende tegenstander
Show hint

Wie was de scheidsrechter tijdens RKC Waalwijk - Vitesse?

Wie was volgens zijn vrouw "niet te houden" om weer te mogen spelen, zoals hij aangaf in zijn interview?

Emmen - VVV mondde uit in een monsterscore van 3-5, maar wat stond het bij de thee?

Thee = rust
Show hint

Wie droomde "van kinds af aan" ( ) al om in de Eredivisie te spelen?

Fred Grim denkt met 0-0 de rust in te gaan, maar helaas, in de 47e minuut wordt er toch nog gescoord door Vitesse. Het blijkt ook de enige goal van de wedstrijd. Wie scoort?

Welke trainer was deze speelronde jarig?! En hoe oud werd hij?

Het was een trainer van een zondagwedstrijd
Show hint

In de 13e minuut van RKC - Vitesse wil Vurnon Anita uithalen, maar voordat hij kan schieten wordt er om een bijzondere reden afgefloten. Wat gebeurt er?

Welke tip geeft Tom Egbers de fans van VVV mee n.a.v. de stand in de Eredivisie na speelronde 1?

Iets met teletekst pagina 819
Show hint

Wie is de spits van Heracles tijdens Heracles - ADO Den Haag

Wie had tijdens de wedstrijd FC Groningen - PSV niet precies door of Robben uitviel?

Tijdens zijn postmatch interview wist ie het eigenlijk niet zeker
Show hint

Robben maakte zijn rentree in de basis bij FC Groningen. In de uitzending wordt zijn debuut in de basis gememoreerd, in 2000. Wie was destijds de tegenstander van FC Groningen?

Er werd met 1-0 gewonnen
Show hint

In welke minuut viel Beugelsdijk in tegen Ajax om iets te forceren?

Wie is na de eerste speelronde de #2 op de topscorerslijst, naast Steven Berghuis?

De Man of the Match bij Heracles - ADO was zonder meer Silvester van der Water. Tijdens zijn postmatch interview blijkt dat hij interesse geniet van een buitenlandse club. Welke?

De club is niet Europees!
Show hint

In speelronde 1 staan er twee wedstrijden op het programma, die ook op de laatste speeldag pre-corona op het programma stonden. De eerste is FC Groningen - PSV. Welke wedstrijd is die andere?

In welke minuut kreeg Ajacied Nico Tagliafico de rode kaart gepresenteerd van scheidsrechter Kamphuis?

Het stond nog 0-0
Show hint

Antony maakte zondag de enige goal tijdens Sparta - Ajax, door een blunder van een oud-Ajax doelman. Wie stond er op goal?

Het is de vrind van Lieke Martens (FC Barcelona)
Show hint

Op wie wordt, naast "die lange van Vianen", al 40 jaar niet meer gek**kerd? (citaat Tom Egbers)

De eerste speelronde van 20/21! Er wordt weer gevoetbald, voor het eerst sinds 8 maart. Wie maakte destijds de laatste pre-corona goal?

Het was OOK in de wedstrijd Groningen - PSV
Show hint

Giakoumakis scoort een zuivere hattrick tijdens Emmen - VVV, waanzinnig! Hoeveel minuten heeft hij nodig van goal #1 t/m goal #3?

FC Utrecht - AZ werd uitgesteld om AZ meer lucht te geven richting de CL-kwalificatie wedstrijd tegen Dynamo Kiev. Wanneer wordt de wedstrijd volgens de nieuwe planning ingehaald?

De nieuwe linksback van PSV is Philipp Max. Wat is zijn rugnummer?

Het is een bankzitter volgens de rugnummer-logica
Show hint

Wie of wat is de "sponsor" van Vitesse, voorop het shirt?

Heb je รผberhaupt wel gekeken?

"Ja er was ook een herhaling van Boer zoekt Vrouw op NPO 3". Gozer heb je รผberhaupt wel gekeken? Wat een treurige score. Ga je schamen en probeer het nog eens.

Niet slecht! Je hebt redelijk zitten opletten maar volgens mij ben je bij een paar wedstrijden even ingedommeld of een nieuw pilsie gaan halen. Probeer het gerust nog eens.
Bijna! Lang niet slecht

Lekker gedaan! Goed opgelet. Het is nรฉt niet genoeg voor het magische voetbalwoord, jammer! Maar speel lekker nog eens
WINNAAR! Jij bent een echte voetbalkenner EN strakke Bord op Schoot-kijker!

Waanzinnig gedaan! Je had (bijna) alles goed en verdient daarmee het magische voetbalwoord: "Panenka". Stuur de oplossing samen met je volledige naam, woonadres en telefoonnummer naar prijs@epiqquizzes.nl. Uit de eerste 1000 inzendingen kiezen wij een winnaar!